با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
گاهی وقتها هوس یه غذای خوشمزه میکنیم اما وقت یا حوصلش رو نداریم. تو اینجور مواقع، کباب تابهای یکی از بهترین انتخابهاست. هم کبابی و خوشمزهست، هم آسون و بی دردسره. کمتر کسی هم پیدا میشه که دوست نداشته باشه. پس واجبه دستور پخت یه کباب تابه ای خوشمزه رو بدونیم چون قطعا یه روز به کارمون میاد.
مواد لازم برای پخت کباب تابه ای به سایت غذاپز مراجعه کنید.
پس بریم که یاد بگیریم!
دستور تهیه
گوشت چرخ کرده رو تو یه کاسه میریزیم، نمک، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم. پیاز رو رنده میکنیم و آب اضافیش رو بیرون ریخته و به مواد اضافه میکنیم. خوب ورز میدیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
ماهیتابه رو با روغن چرب میکنیم و گوشت رو کف ماهیتابه پهن میکنیم تا به صورت یکنواخت صاف بشه. بعد میذاریم رو گاز تا با حرارت متوسط حدود ربع ساعت بپزه.
بعد از ربع ساعت میبینیم که گوشتمون آب انداخته و کوچیکتر شده. حالا وقتشه که گوشت رو به قطعات دلخواه تقسیم کنیم و بذاریم سرخ شه. اگه دوست داشتید کمی کره هم اضافه کنید تا خوش طعم تر بشه.
گوجه ها رو به دو یا چهار قسمت تقسیم میکنیم و دور ماهیتابه میچینیم. کمی نمک زده و در ماهیتابه رو میذاریم تا خوب بپزه و کباب تابه ای و گوجه ها برشته شن.
کباب تابه ای آمادهست؛ میتونید وقتی هنوز کمی آبداره از روی گاز بردارید یا بذارید کاملا آبش تبخیر شه. نوش جان!
نکات مهم
ادویههایی مثل گلپر و سماق به خوش طعم شدن کباب تابه ای کمک زیادی میکنن اما اجباری نیستن. میتونید گلپر رو هنگام ورز دادن گوشت و سماق رو هنگام سرو، به کباب اضافه کنید.
میشه برای کباب تابه ای سس هم درست کرد. به این صورت که رب گوجه رو با نمک و فلفل، تو روغن تفت بدید و بهش گوجۀ رنده شده اضافه کنید و بذارید خوب غلیظ شن و با کباب تابه ای سرو کنید.
کباب تابه ای رو میتونید از اول به صورت تکه تکه و کتلتی توی روغن سرخ کنید اما این روش آسون تر و سریع تره.